• Hayt William, Kemmerly Jack, Durbin Steven,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-437-8

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 33094735

ΕΚΔΟΣΗ: 8η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2014

ΣΕΛΙΔΕΣ: 1008

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νικόλαος Μαράτος

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ, 8η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Hayt William” “Kemmerly Jack” “Durbin Steven

€106.40

Ποσότητα:

Περιέχει: Τεχνικές Ανάλυσης Κυκλωμάτων, Επαγωγή, Χωρητικότητα, Κυκλώματα RL-RC-RLC, Hμιτονοειδής Ανάλυση, Ημιτονοειδής Απόκριση Σταθερής Κατάστασης, Μέση Ισχύς, Τιμές RMS, Πολυφασικά Κυκλώματα, Μιγαδική Συχνότητα, Απόκριση Συχνότητας, Κυκλώματα Μαγνητικής Σύζευξης, Δίθυρα Δικτυώματα, Υβριδικές Παράμετροι, Ανάλυση Fourier, Μετασχηματισμοί Fourier-Laplace, Ορίζουσες, Πίνακες, Ασκήσεις

ISBN: 978-960-418-437-8
Κωδικός Ευδόξου: 33094735
Έκδοση: 8η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2014
Σελίδες: 1008
Επιστ. Επιμέλεια: Νικόλαος Μαράτος
Μεταφραστής: Αθανάσιος Ι. Μάργαρης
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

  Οι απαντήσεις στις ασκήσεις με περιττή αρίθμηση των κεφαλαίων του βιβλίου μπορούν να βρεθούν στο δικτυακό του τόπο, στη διεύθυνση www.mhhe.com/haytdurbin8e.

Συγγραφέας:Hayt William

Ο William H. Hayt, Jr. έλαβε το πτυχίο και το μεταπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο του Purdue και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Illinois. Μετά την εργασία του επί τέσσερα έτη στο χώρο της βιομηχανίας, ο Καθηγητής Hayt έγινε μέλος του Dιδακτικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου του Purdue όπου υπηρέτησε στη βαθμίδα του Καθηγητή και του Προέδρου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και ως Ομότιμος Καθηγητής μετά τη συνταξιοδότησή του το 1986. Εκτός από το παρόν σύγγραμμα, ο Καθηγητής Hayt έγραψε άλλα τρία βιβλία στα οποία περιλαμβάνεται ο τίτλος Ηλεκτρομαγνητισμός για Μηχανικούς που πλέον βρίσκεται στην 8η έκδοσή του και κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οίκο McGrawHill.

Ο Καθηγητής Hayt υπήρξε μέλος των επαγγελματικών ενώσεων Eta Kappa Nu, Tau Beta Pi, Sigma Xi, Sigma Delta Chi, IEEE, ASEE και NAEB. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πανεπιστήμιο του Purdue τιμήθηκε με αρκετά αριστεία διδασκαλίας συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Εξαιρετικής Dιδασκαλίας του Πανεπιστημίου. Το όνομά του, επίσης, περιλαμβάνεται στο Βιβλίο των Μεγάλων Dασκάλων του Πανεπιστημίου στο Purdue Memorial Union με ημερομηνία αφιέρωσης την 23η Απριλίου του 1999. Αυτό το βιβλίο περιέχει τα ονόματα μιας ομάδας 225 μελών διδακτικού προσωπικού που έχουν διδάξει ή διδάσκουν ακόμη στο Πανεπιστήμιο και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αριστεία της διδασκαλίας και της γνώσης. Αυτά τα άτομα επελέγησαν από τους φοιτητές τους και τους συνεργάτες τους ως οι άριστοι διδάσκοντες του Purdue.

Συγγραφέας:Kemmerly Jack

Ο Jack E. Kemmerly έλαβε το πτυχίο του με άριστα από το Catholic University of America, το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του από το Πανεπιστήμιο του Denver και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Purdue. Ο Καθηγητής Kemmerly αρχικά δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Purdue, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως Προϊστάμενος ομάδας μηχανικών στο Τμήμα Αεροναυτικής της Ford. Στην συνέχεια, συνεργάστηκε με το California State University στο Fullerton όπου και υπηρέτησε στη βαθμίδα του τακτικού Καθηγητή και ως Κοσμήτορας της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Προϊστάμενος του Τμήματος Μηχανολογίας και Ομότιμος Καθηγητής. Ο Καθηγητής Kemmerly υπήρξε μέλος των Επαγγελματικών ενώσεων Eta Kappa Nu, Tau Beta Pi, Sigma Xi, ASEE και IEEE (Senior Member).

Συγγραφέας:Durbin Steven

Ο Steven M. Durbin έλαβε το πτυχίο καθώς επίσης το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Purdue, West Lafayette, Indiana. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στα Πανεπιστήμια Florida State University και Florida A&M University πριν μετακινηθεί στο Πανεπιστήμιο του Canterbury στη Νέα Ζηλανδία το 2000. Από τον Αύγουστο του 2010 βρίσκεται στα Πανεπιστήμια Buffalo και State University of New York όπου εργάζεται στα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Φυσικής. Τα διδακτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν ηλεκτρικά κυκλώματα, ηλεκτρονικά, ηλεκτρομαγνητισμό, ηλεκτρονικά στερεάς κατάστασης και νανοτεχνολογία. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στην ανάπτυξη νέων ημιαγώγιμων υλικών, ειδικότερα εκείνων που στηρίζονται σε ενώσεις οξειδίων και νιτριδίων καθώς και σε καινοτόμες δομές οπτοηλεκτρονικών διατάξεων.