Αναζήτηση
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Menu

Φοιτητές

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Φοιτητές

Διανομή Συγγραμμάτων

Το σύστημα διανομής συγγραμμάτων με το όνομα “Εύδοξος”, ξεκίνησε το 2010 με στόχο την απλούστευση και επίσπευση των διαδικασιών παράδοσης των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει:

  • Πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα Συγγράμματα σε κάθε μάθημα.
  • Δυνατότητα άμεσης παραλαβής των Συγγραμμάτων.
  • Αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ταχεία διεκπεραίωση της διαδικασίας παράδοσης των συγγραμμάτων και αποτροπή της καταχρηστικής εκμετάλλευσης των δημόσιων πόρων.
eudoxus-logo

Πως λειτουργεί το σύστημα Εύδοξος;

Οι εκδότες υποβάλλουν στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Ευδόξου, τα απαραίτητα στοιχεία από τα βιβλία που κρίνουν ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων, ενώ γνωστοποιούν τα σημεία διανομής και τα διαθέσιμα αποθέματα.

Τα Τριτοβάθμια Ιδρύματα επιλέγουν από τα διαθέσιμα συγγράμματα όσα αποφασίζουν ότι απαιτούνται και τα δηλώνουν στο Σύστημα του Ευδόξου.

Οι φοιτητές μέσω της ιστοσελίδας http://www.eudoxus.gr, όπου πιστοποιείται η ταυτότητά τους, επιλέγουν τα συγγράμματα που αντιστοιχούν στα συγκεκριμένα μαθήματα, γνωρίζουν τη διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων καθώς και τα σημεία διανομής από όπου μπορούν να τα παραλάβουν. Σε κάθε φοιτητή δίνεται ένας προσωπικός δωδεκαψήφιος κωδικός (PIN), που χρησιμοποιείται για την παραλαβή των συγγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

5
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.