• Καλοβρέκτης Κ.

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

QRbiblio
ISBN: 978-960-418-448-4

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 33155982

ΕΚΔΟΣΗ: 3η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2015

ΣΕΛΙΔΕΣ: 816

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορίες: , , .

LabVΙEW για μηχανικούς

Συγγραφέας/είς: Καλοβρέκτης Κ.

€95.43

Ποσότητα:

Περιέχει: Αρχές συστημάτων μετρήσεων και ελέγχου, Συστήματα συλλογής δεδομένων, Περιβάλλον LabVIEW, Προγραμματιστικές δομές, Διαχείριση μεταβλητών, Διαχείριση μαθηματικών εκφράσεων και τύπων δεδομένων, Διαχείριση δεδομένων σε πίνακες, Διαχείριση συμβολοσειρών, Διαχείριση αρχείων, Συστάδες, Καταγραφικά, Διαχείριση χρονισμών, Ειδικές λειτουργίες προγραμματισμού, Express VI, Μηχανές καταστάσεων και τεχνικές προγραμματισμού, Δημιουργία εικονικών στοιχείων, Συλλογή δεδομένων και παραγωγή σήματος, Προγραμματισμός αρχικοποίησης συστημάτων, Έλεγχος οργάνων και ενσωματωμένων συστημάτων με LabVIEW, Ο εξυπηρετητής LabVIEW, Συνδεσιμότητα LabVIEW, Διασύνδεση λογισμικών LabVIEW - Multisim - Simulink - StarSim- Arduino, Πρόσθετα εργαλεία/λογισμικά, Στάδια ανάπτυξης ολοκληρωμένων εφαρμογών, Αξιολόγηση & Εργαστηριακές εφαρμογές.

ISBN: 978-960-418-448-4
Κωδικός Ευδόξου: 33155982
Έκδοση: 3η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2015
Σελίδες: 816
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Συνοδευτικά Βιβλιού: ΥΛΙΚΟ WEB
Για Διδάσκοντα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).

ΣυνοδευτικοΥλικο_LOGO_GREY-BLUE_70px Το Συνοδευτικό Υλικό* περιέχει:

  • Τα αρχεία LabView των παραδειγμάτων του βιβλίου
* Τελευταία επικαιροποίηση:  12/11/2021

QRbiblio: Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ σας καλοσωρίζουν στο πιο σύγχρονο και καινοτόμο βιβλίο τους. Το QRbiblio ανήκει στην κατηγορία των Εμπλουτισμένων Βιβλίων (Enhanced Books) και είναι ένας νέος τύπος βιβλίου στον οποίο η έντυπη έκδοση εμπλουτίζεται με πολυμεσικό περιεχόμενο (video, animation, παρουσιάσεις, αρχεία pdf, ήχος, γκαλερί εικόνων, υπερσυνδέσμους, κλπ), μέσα από τη χρήση των εικονιδίων QR. Ο αναγνώστης έχει πρόσβαση στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο από όλες τις φορητές συσκευές ή τον υπολογιστή.

Τρόπος χρήσης
Βήμα 1: Εγκαταστήστε στη φορητή σας συσκευή, smartphone ή tablet,  μία εφαρμογή QR Reader ή
Λογισμικό Ανάγνωσης QR το οποίο παρέχεται ελεύθερα και δωρεάν.
Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή που εγκαταστήσατε και σκανάρετε το εικονίδιο QR.
Βήμα 3: Δείτε στην οθόνη σας το πολυμεσικό περιεχόμενο.

Δείτε όλα τα Αρχεία Εμπλουτισμένου Περιεχομένου του βιβλίου, εδώ.

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

QR-Demo-1024x674

                                   Επεξήγηση του Εικονιδίου QR,  QRbiblio TZIOLA Publications

  • Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη την επιλογή και τον τρόπο λειτουργίας του λογισμικού που θα εγκαταστήσει ο χρήστης προκειμένου να έχει πρόσβαση στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο του βιβλίου, καθώς επίσης και για τυχόν αλλαγή συνδέσμου ή περιεχόμενου σε υπερσυνδέσμους  ή  παραπομπές τρίτων, όπου αυτές υπάρχουν.
  • Η ταχύτητα μεταφόρτωσης διαφοροποιείται από το μέγεθος του αρχείου,  την τεχνολογία κατασκευής της φορητής συσκευής και την ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο του παροχέα.
  • Η χρήση του εμπλουτισμένου περιεχομένου γίνεται για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς αλλά προς διαδραστική διευκόλυνση του αναγνώστη.  Όπου το υλικό δεν είναι πρωτότυπο, τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς του.
Συγγραφέας:Καλοβρέκτης Κ.