• Κριεζής Εμ., Γιούλτσης Τραϊανός,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-612-9

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 59379582

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2016

ΣΕΛΙΔΕΣ: 894

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας/είς: “Κριεζής Εμ.” “Γιούλτσης Τραϊανός

€62.46

Ποσότητα:

Το εγχειρίδιο που ο αναγνώστης έχει στα χέρια του επιδιώκει να καλύψει ένα σύνολο βασικών γνώσεων στο αντικείμενο της τεχνολογίας των μικροκυμάτων και των ραδιοσυχνοτήτων. Η έμφαση δίνεται σαφώς σε θέματα της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Ειδικότερα, εξετάζονται τα δομικά στοιχεία ενός συστήματος επικοινωνιών από τη σκοπιά της φυσικής υλοποίησης και κατασκευής, χωρίς να τίθενται θέματα διαμόρφωσης, τεχνικών πολλαπλής πρόσβασης και κωδικοποίησης που αγγίζουν την περιοχή των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων. Η διαπραγμάτευση που επιχειρείται στα πλαίσια του συγγράμματος αυτού καταλήγει στην ανάλυση των βασικότερων στοιχείων και κυκλωμάτων που συνθέτουν έναν σύγχρονο πομπό, δέκτη ή άλλο σύστημα τηλεπικοινωνιακής ζεύξης.


Περιέχει: Εισαγωγή, Στοιχεία ηλεκτρομαγνητικής θεωρίας, Βασική θεωρία γραμμών μεταφοράς, Κυματοδηγοί, Επίπεδες γραμμές μεταφοράς, Προσαρμογή, Διέγερση μικροκυματικών κυκλωμάτων, Μυκροκυματικοί συντονιστές, Περιγραφή μικροκυματικών κυκλωμάτων, Διαιρέτες και κατευθυντικοί ζεύκτες, Μικροκυματικά φίλτρα, Φερρίτες και διατάξεις φερριτών, Ανιχνευτές, μείκτες και δίοιδοι pin, Μικροκυματικές πηγές, Μικροκυματικοί ενισχυτές, Συστήματα μικροκυμάτων και εφαρμογές, Παραρτήματα Α. φυσικές σταθερές, Β. Ιδιότητες υλικών, Γ. Απαντήσεις στις ασκήσεις των κεφαλαίων, βιβλιογραφία, Ευρετήριο.

ISBN: 978-960-418-612-9
Κωδικός Ευδόξου: 59379582
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2016
Σελίδες: 894
Εκτύπωση: Δίχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Κριεζής Εμ.