• Παρασκευάς Mιχάλης

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-578-8

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 68402690

ΕΚΔΟΣΗ: 2η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΣΕΛΙΔΕΣ: 728

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ MATLAB – Συνεχούς και Διακριτού Χρόνου

Συγγραφέας/είς: Παρασκευάς Mιχάλης

€60.72

Ποσότητα:

Περιέχει: ΜΕΡΟΣ Α: ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ, Σήματα συνεχούς χρόνου, Συστήματα συνεχούς χρόνου, Ανάλυση fourier σημάτων συνεχούς χρόνου, Μετασχηματισμός laplace, ΜΕΡΟΣ Β: ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Μετατροπή σήματος από αναλογική σε ψηφιακή μορφή, Σήματα διακριτού χρόνου, Συστήματα διακριτού χρόνου, Μετασχηματισμός z, Μετασχηματισμός Fourier διακριτού χρόνου (DTFT), Διακριτός μετασχηματισμός Fourier (DFT), Σχεδίαση ψηφιακών φίλτρων, Εισαγωγή στο matlab, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο Συναρτήσεων MATLAB, Αγγλικό Ευρετήριο, Ελληνικό Ευρετήριο.


Εκπαιδευτικό Υλικό Διδάσκοντα

Το εκπαιδευτικό υλικό για τον διδάσκοντα καλύπτει τη θεωρητική διδασκαλία και την εργαστηριακή εξάσκηση των μαθημάτων «Σήματα και Συστήματα» (Συνεχούς Χρόνου) και «Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων». Για τη θεωρητική διδασκαλία των μαθημάτων προσφέρονται 26 διαλέξεις με περισσότερες από 800 διαφάνειες, ενώ για την εργαστηριακή εξάσκηση προσφέρονται 24 εργαστηριακοί οδηγοί (350 σελίδων), με συνοπτική θεωρία, πληθώρα λυμένων παραδειγμάτων και άλυτων ασκήσεων. Όλα τα παραδείγματα και οι άλυτες ασκήσεις συνοδεύονται από τα Matlab scripts επίλυσης. Το σύνολο του υλικού εμπλουτίζεται και επικαιροποιείται. Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Οι διδάσκοντες που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310 213912 / 247887 ή να αποστείλουν email στο info@tziola.gr, για να λάβουν το υποστηρικτικό υλικό.

ISBN: 978-960-418-578-8
Κωδικός Ευδόξου:68402690
Έκδοση:2η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2018
Σελίδες: 728
Εκτύπωση:Τετράχρωμο
Διαστάσεις:17 x 24
Εξώφυλλο:Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα:ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Παρασκευάς Mιχάλης

Ο Μιχάλης Παρασκευάς είναι Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στην περιοχή της ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων. Σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και διδάσκει μαθήματα επεξεργασίας σημάτων, θεωρίας πληροφορίας και τηλεπικοινωνιών συστημάτων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν σε τεχνικές ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων, θεωρία σημάτων, τηλεπικοινωνιακά συστήματα, δίκτυα νέας γενιάς, τηλεματικές υπηρεσίες καθώς και στην εισαγωγή των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση. Διαθέτει εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού δικτύων δημόσιας χρήσης και υπηρεσιών τηλεματικής και διευθύνει αντίστοιχα αναπτυξιακά και ερευνητικά έργα. Προσωπική ιστοσελίδα: http://mparask.cied.teiwest.gr/