• Λιαργκόβας Παναγιώτης, Παπαγεωργίου Χρήστος,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

QRbiblio
ISBN: 978-960-418-776-8

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 77106776

ΕΚΔΟΣΗ: 2η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΣΕΛΙΔΕΣ: 600

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Ιστορία, Θεσμοί, Πολιτικές

Συγγραφέας/είς: “Λιαργκόβας Παναγιώτης” “Παπαγεωργίου Χρήστος

€64.87

Ποσότητα:

Περιέχει:  Η «ευρωπαϊκή ιδέα» και οι πρώτες προσπάθειες για την υλοποίησή της, Από τα ερείπια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως τη Γένεση της Νέας Ευρώπης(1945-1950), Από τη Διακήρυξη Schuman έως την ίδρυση των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (1950-1958), Από την κρίση έως τον Συμβιβασμό του Λουξεμβούργου και τη στασιμότητα (1958-1969), Από τη Διάσκεψη της Χάγης έως τις κρίσεις της δεκαετίας του ΄70 (1969-1979), Από τη διεύρυνση προς Νότο έως την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη (1979-1986), Από τον στόχο της ενιαίας αγοράς έως τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1986-1993), Από την ίδρυση της ΕΕ έως τη Συνθήκη του Άμστερνταμ (1993-1999), Από τη Συνθήκη της Νίκαιας έως την πέμπτη και την έκτη διεύρυνση (1999-2007), Από τη Συνθήκη της Λισσαβόνας μέχρι την έβδομη διεύρυνση (2007-2013), Θεωρητικές προσεγγίσεις για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση και η πορεία προς αυτήν, Οι Θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι Νομοθετικές Διαδικασίες, Η αίσθηση «Δημοκρατικού Ελλείμματος» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Η Αγροτική Πολιτική, Η Οικονομική και Νομισματική Πολιτική, Η Διαρθρωτική και Περιφερειακή Πολιτική, Εξωτερική και Αμυντική Πολιτική, Η Κοινωνική Πολιτική, Η Περιβαλλοντική Πολιτική, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο, Ευρετήριο Εμπλουτισμένου Περιεχομένου (QR).


Εμπλουτισμένο Βιβλίο (Enhanced Book) - QRbiblio: Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία ενσωματώνεται στην έντυπη έκδοση του βιβλίου, εμπλουτισμένο περιεχόμενο στο οποίο έχει πρόσβαση ο χρήστης  από όλες τις φορητές συσκευές ή τον υπολογιστή.

ISBN: 978-960-418-776-8
Κωδικός Ευδόξου: 77106776
Έκδοση: 2η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2018
Σελίδες: 600
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).

QRbiblio: Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ σας καλοσωρίζουν στο πιο σύγχρονο και καινοτόμο βιβλίο τους. Το QRbiblio ανήκει στην κατηγορία των Εμπλουτισμένων Βιβλίων (Enhanced Books) και είναι ένας νέος τύπος βιβλίου στον οποίο η έντυπη έκδοση εμπλουτίζεται με πολυμεσικό περιεχόμενο (video, animation, παρουσιάσεις, αρχεία pdf, ήχος, γκαλερί εικόνων, υπερσυνδέσμους, κλπ), μέσα από τη χρήση των εικονιδίων QR. Ο αναγνώστης έχει πρόσβαση στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο από όλες τις φορητές συσκευές ή τον υπόλογιστή.

Τρόπος χρήσης
Βήμα 1: Εγκαταστήστε στη φορητή σας συσκευή, smartphone ή tablet,  μία εφαρμογή QR Reader ή
Λογισμικό Ανάγνωσης QR το οποίο παρέχεται ελεύθερα και δωρεάν.
Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή που εγκαταστήσατε και σκανάρετε το εικονίδιο QR.
Βήμα 3: Δείτε στην οθόνη σας το πολυμεσικό περιεχόμενο.

Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τη χρήση του QRbiblio, εδώ.
Δείτε όλα τα Αρχεία Εμπλουτισμένου Περιεχομένου, εδώ.

QR-Demo-1024x674

                                   Επεξήγηση του Εικονιδίου QR,  QRbiblio TZIOLA Publications

  • Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη την επιλογή και τον τρόπο λειτουργίας του λογισμικού που θα εγκαταστήσει ο χρήστης προκειμένου να έχει πρόσβαση στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο του βιβλίου, καθώς επίσης και για τυχόν αλλαγή συνδέσμου ή περιεχόμενου σε υπερσυνδέσμους  ή  παραπομπές τρίτων, όπου αυτές υπάρχουν.
  • Η ταχύτητα μεταφόρτωσης διαφοροποιείται από το μέγεθος του αρχείου,  την τεχνολογία κατασκευής της φορητής συσκευής και την ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο του παροχέα.
  • Η χρήση του εμπλουτισμένου περιεχομένου γίνεται για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς αλλά προς διαδραστική διευκόλυνση του αναγνώστη.  Όπου το υλικό δεν είναι πρωτότυπο, τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς του.

Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας έλαβε το πτυχίο του στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Clark της Μασαχουσέτης. Έχει υπάρξει υπότροφος του αμερικανικού προγράμματος Fulbright, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μπάκαλα και του Πανεπιστημίου Clark ως διδάσκων βοηθός Καθηγητή. Έχει εργαστεί ως ασκούμενος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Διεύθυνση των Διαρθρωτικών Ταμείων), ως ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Δήμο Αθηναίων και ως Διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Σήμερα είναι Καθηγητής και Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων.

Web site: http://panagiotisliargovas.wordpress.com/

Ο Χρήστος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στο Κάιρο της Αγύπτου το 1956. Είναι Χημικός Μηχανικός, πτυχιούχος του Cairo University, με μεταπτυχιακό από το Bradford University και διδακτορικό από το Middlesex University. Έχει κάνει επίσης σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και ασχολείται με θέματα σχετικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Εργάσθηκε επί σειρά ετών ως Διευθυντής παραγωγικών μονάδων ιδιωτικού τομέα και ως Διευθυντής δημοτικής επιχείρησης και έχει ασχοληθεί με διαδικασίες ένταξης δημοτικών έργων σε ευρωπαϊκά περιφερειακά προγράμματα χρηματοδότησης, καθώς και με την παρακολούθηση της υλοποίησής τους.