• Κουτσούρης Δ., Παυλόπουλος Σ., Πρέντζα Α.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-008-6

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 122074493

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Βελτιωμένη Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2023

ΣΕΛΙΔΕΣ: 248

Κατηγορίες: , .
Κατηγορίες: ,

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, 1η Βελτιωμένη Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Κουτσούρης Δ.” “Παυλόπουλος Σ.” “Πρέντζα Α.

€21.00

Ποσότητα:

Το γνωστικό αντικείμενο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας περιλαμβάνει την εφαρμογή της τεχνογνωσίας των μηχανικών σε προβλήματα των κλάδων της Βιολογίας και της Ιατρικής. Οι επιστήμες από τις οποίες αντλεί τις γνώσεις, τις μεθόδους, τους τρόπους προσέγγισης των προβλημάτων και τα εργαλεία της, καθιστούν τη Βιοϊατρική Τεχνολογία αντικείμενο διεπιστημονικό, ενώ η ευρύτητα και η ευελιξία των εφαρμογών της αγγίζει τομείς διαφορετικής φύσεως όπως η Βιομηχανία, η Παροχή Υπηρεσιών Υγείας και η Έρευνα.

Η “Εισαγωγή στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και Ανάλυση Ιατρικών Σημάτων” επιχειρεί μια γενική παρουσίαση του κλάδου της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και πραγματεύεται θέματα επεξεργασίας βιολογικών σημάτων, εμβαθύνοντας στο Ηλεκτροκαρδιογράφημα, τα σήματα Αρτηριακής Πίεσης, το Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και την Ηλεκτρομυογραφία. Αναπτύσσονται τεχνικές καταγραφής και αλγόριθμοι ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων και γίνεται ποιοτική αλλά αναλυτική αναφορά στη φυσιολογία της καρδιάς, του κυκλοφορικού συστήματος, του εγκεφάλου και του μυϊκού συστήματος.

Περιέχει: Πρόλογος - Εισαγωγή στη Βιοϊατρική Τεχνολογία - Γενικές Αρχές Επεξεργασίας Βιολογικών Σημάτων - Φυσιολογία της Καρδίας & Ηλεκτροκαρδιογράφημα - Πίεση Αίματος και Μέθοδοι Μέτρησης - Φυσιολογία Εγκεφάλου & Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα - Ηλεκτρομυογραφία - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

ISBN: 978-618-221-008-6
Κωδικός Ευδόξου: 122074493
Έκδοση: 1η Βελτιωμένη Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2023
Σελίδες: 248
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Συγγραφέας:Κουτσούρης Δ.
Συγγραφέας:Παυλόπουλος Σ.
Συγγραφέας:Πρέντζα Α.