• Δεληγιαννάκης Ι., Χελά Δ., Κωνσταντίνου Ι.,

ISBN: 978-960-418-233-6

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 18548979

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2010

ΣΕΛΙΔΕΣ: 378

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συγγραφέας/είς: “Δεληγιαννάκης Ι.” “Χελά Δ.” “Κωνσταντίνου Ι.

€24.26

Ποσότητα:
Περιέχει: Μεθοδολογία, Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων-Σφάλματα, Απορρόφηση Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας, Οργανολογία της Φασματοφωτομετρίας, Χρωματογραφικές Μέθοδοι, Οργανολογία της Φασματομετρίας Μάζας, Ατομική Φασματοσκοπία, Μέθοδοι με ακτίνες-Χ, Τεχνικές για τη Μελέτη Στερεών Δειγμάτων, Ιονίζουσες Ακτινοβολίες-Ραδιενέργεια, Θόρυβος & Περιβάλλον, Εργαστηριακές Ασκήσεις.

ISBN: 978-960-418-233-6
Κωδικός Ευδόξου: 18548979
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2010
Σελίδες: 378
Εκτύπωση: Δίχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Δεληγιαννάκης Ι.

Ο Iωάννης Δεληγιαννάκης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επικεφαλής του Εργαστηρίου Φυσικοχημείας Υλικών και Περιβάλλοντος του ιδίου πανεπιστημίου (nanomaterials.physics.uoi.gr). Είναι εκλεγμένος επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο ΕΤΗ της Zυρίχης. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Ερευνών «Δημόκριτος» και στο Section de Bioénergétique του Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CEA) του Université Paris-Saclay στη Γαλλία. Έχει υπηρετήσει ως εκλεγμένος πρόεδρος της International Humic Substances Society (2018-2020). Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων νανοϋλικών σε βιομηχανική κλίμακα και τις εφαρμογές τους σε πράσινες περιβαλλοντικές τεχνολογίες με έμφαση στην παραγωγή Η2 από Η2Ο και την μετατροπή του CO2 σε υγρά καύσιμα επόμενης γενιάς. Επιπλέον, η έρευνά του περιλαμβάνει τη μελέτη της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς νέων νανοϋλικών, καθώς και την κατανόηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών τους και του κύκλου ζωής τους. Έχει συγγράψει περισσότερα από 200 ερευνητικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και δύο διδακτικά βιβλία στα ελληνικά. Το 2022 συνέγραψε το βιβλίο Υλικά και Περιβάλλον (2η Έκδοση) Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ, με έμφαση στη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την ανάλυση κύκλου ζωής τεχνολογικών υλικών και νανοϋλικών νέας γενιάς.  Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί την πρώτη προσπάθεια δημιουργίας ενός αυτοτελούς διδακτικού συγγράμματος στην ελληνική και τη διεθνή βιβλιογραφία για την εκπαίδευση νέων επιστημόνων στις αρχές της Επιστήμης των Υλικών, σε άμεση σύνδεση με τις περιβαλλοντικές διεργασίες και το κανονιστικό-νομικό πλαίσιο της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Συγγραφέας:Χελά Δ.
Συγγραφέας:Κωνσταντίνου Ι.