• Λουτρίδης Σπ. Ι.

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-668-6

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 68369742

ΕΚΔΟΣΗ: 2η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2017

ΣΕΛΙΔΕΣ: 800

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, 2η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Λουτρίδης Σπ. Ι.

€69.77

Ποσότητα:

Περιέχει: Βασικά στοιχεία θεωρίας των ηλεκτρικών κυκλωμάτων, Δίοδοι, Κυκλώματα διόδων, Πόλωση των διπολικών τρανζίστορ, Το διπολικό τρανζίστορ ως ενισχυτής, Πόλωση των τρανζίστορ επίδρασης πεδίου, Το FET ως ενισχυτής, Βασικές κυκλωματικές δομές, Τελεστικοί ενισχυτές, Απόκριση συχνότητας, Αρνητική ανάδραση, Ενισχυτές ισχύος, Τροφοδοτικές διατάξεις, Ταλαντωτές – Γεννήτριες κυματομορφών.

ISBN: 978-960-418-668-6
Κωδικός Ευδόξου: 68369742
Έκδοση: 2η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2017
Σελίδες: 800
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Συγγραφέας:Λουτρίδης Σπ. Ι.

Ο Σπυρίδων Λουτρίδης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον και διδακτορικού διπλώματος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια, διδάσκει μαθήματα στα αντικείμενα των μετρήσεων, της ανάλυσης ηλεκτρικών κυκλωμάτων και της ηλεκτροακουστικής. Ερευνητικά, δραστηριοποιείται στις περιοχές της τεχνολογίας μετρήσεων-αισθητήρων, της επεξεργασίας στοχαστικού σήματος και στην ανάπτυξη τεχνικών μη καταστροφικού ελέγχου. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω ενασχόλησης, έχει συγγράψει μια σειρά άρθρων που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης, είναι συγγραφέας αρκετών τεχνικών βιβλίων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.