• Gonzalez R.C., Woods R.E.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-733-1

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 68384821

ΕΚΔΟΣΗ: 4η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΣΕΛΙΔΕΣ: 872

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στέφανος Κόλλιας

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ, 4η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Gonzalez R.C.” “Woods R.E.

€108.65

Ποσότητα:

Περιέχει: Εισαγωγή, Οι Θεμελιώδεις Αρχές των Ψηφιακών Εικόνων, Μετασχηματισμοί Έντασης Και Χωρικό Φιλτράρισμα, Φιλτράρισμα Στο Πεδίο Της Συχνότητας, Αποκατάσταση Και Ανακατασκευή Εικόνας, Επεξεργασία Έγχρωμης Εικόνας, Κυματίδια Και Άλλοι Μετασχηματισμοί Εικόνας, Συμπίεση Εικόνας, Μορφολογική Επεξεργασία Εικόνας, Κατάτμηση Εικόνας, Εξαγωγή Χαρακτηριστικών, Ταξινόμηση Πρότυπων Εικόνων

ISBN: 978-960-418-733-1
Κωδικός Ευδόξου: 68384821
Έκδοση: 4η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2018
Σελίδες: 872
Επιστ. Επιμέλεια: Στέφανος Κόλλιας
Μεταφραστής: Αθανάσιος Ι. Μάργαρης
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Gonzalez R.C.

Ο R. C. Gonzalez έλαβε το Πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Miami το 1965 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές και διδακτορικές του σπουδές πάνω στην ίδια κατεύθυνση στο Πανεπιστήμιο της Florida, στο Gainesville, το 1967 και το 1970 αντίστοιχα. Την ίδια χρονιά, έγινε μέλος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville (University of Tennessee, Knoxville, UTK), όπου, το 1973, έγινε Αναπληρωτής Καθηγητής, το 1978 εξελίχθηκε στη βαθμίδα του Τακτικού Καθηγητή, ενώ το 1984 έλαβε τον τιμητικό τίτλο του Distinguished Service Professor. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος από το 1994 έως το 1997.

Ο Gonzalez είναι ο συγγραφέας ή συνσυγγραφέας 100 και πλέον τεχνικών άρθρων, δύο βιβλίων που εκδόθηκαν υπό την εποπτεία του, καθώς και τεσσάρων διδακτικών εγχειριδίων στα πεδία της αναγνώρισης προτύπων, επεξεργασίας εικόνας και ρομποτικής. Τα βιβλία του χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 1000 Πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο. Επίσης μνημονεύεται στα Marquis Who’s Who in America, Marquis Who’s Who in Engineering, Marquis Who’s Who in the world, καθώς και σε 10 άλλες εθνικές και διεθνείς βιβλιογραφικές αναφορές. Αποτελεί τον συνδικαιούχο δύο πατεντών στην Αμερική και υπήρξε συνεργαζόμενος εκδότης των περιοδικών IEEE Transactions on Systems, Man and Cybernetics και International Journal of Computer and Information Sciences. Αποτελεί μέλος πολυάριθμων επιστημονικών και τιμητικών ενώσεων που περιλαμβάνουν την Tau Beta Pi, την Phi Kappa Phi την Eta Kappa Nu και την Sigma X ενώ είναι και Fellow της IEEE.

 
Συγγραφέας:Woods R.E.

Ο Richard E. Woods έλαβε το πτυχίο, το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville, το 1975, το 1977 και το 1980, αντίστοιχα. Dιετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης των Υπολογιστών το 1981 και αναγνωρίστηκε ως Distinguished Engineering Alumnus το 1986. Όντας ένας βετεράνος κατασκευαστής εφαρμογών υλικού και λογισμικού, ο Dr. Woods είχε εμπλακεί στη δημιουργία αρκετών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της Perceptics Corporation, στην οποία ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη αρκετών από τα προϊόντα της που αφορούσαν κυρίως στην ποσοτική ανάλυση εικόνας και στην αυτόνομη λήψη αποφάσεων, της MedData Interactive, μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη φορητών υπολογιστικών συστημάτων για ιατρικές εφαρμογές και της Interapptics, μίας εταιρείας που στηρίζεται στο παγκόσμιο διαδίκτυο και σχεδιάζει εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και υπολογιστές χειρός.

Ο Dr. Woods αποτελεί μέλος πολλών μη κερδοσκοπικών εκπαιδευτικών και σχετιζόμενων με τα μέσα ομάδων, συμπεριλαμβανομένων του Πανεπιστημίου του Johnson, ενώ εργάσθηκε ως καθηγητής αγγλικών στο καλοκαιρινό τμήμα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Πεκίνου. Επίσης είναι ο κάτοχος μιας πατέντας των ΗΠΑ στην περιοχή της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, ενώ έχει εκδώσει δύο βιβλία καθώς και πολυάριθμα άρθρα που σχετίζονται με την ψηφιακή επεξεργασία σήματος. Ο Dr. Woods αποτελεί μέλος πολλών επαγγελματικών ενώσεων, όπως είναι η Tau Beta Pi, η Phi Kappa Phi και IEEE.