• Ιωαννίδης Δημήτριος, Αθανασιάδης Ι.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-642-6

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 59384938

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2017

ΣΕΛΙΔΕΣ: 624

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ R: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συγγραφέας/είς: “Ιωαννίδης Δημήτριος” “Αθανασιάδης Ι.

€60.34

Ποσότητα:

Το σύγγραμμα αυτό αποτελείται κύρια από δυο μέρη. Το πρώτο μέρος αναφέρεται στην χρήση του λογισμικού της R, ενώ το δεύτερο εξετάζει  μια μεγάλη σειρά από κλασσικές  μεθόδους της  στατιστικής αλλά  και  βασικών μεθόδων  της μηχανικής μάθησης  πάντα με την βοήθεια της  R. Ένα μεγάλο πλήθος από παραδείγματα, ασκήσεις και θέματα μελέτης έχοντας ως εργαλείο την R δίνουν την δυνατότητα στο αναγνώστη να κατανοήσει την χρήση στατιστικών μεθοδολογιών . Τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται προέρχονται εiτε από τις βιβλιοθήκες της R είτε από δευτερογενείς βάσεις δεδομένων. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους στατιστικούς με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή, σε όλους εκείνους που μελετούν  βάσεις  δεδομένων: φοιτητές  θετικών  επιστημών, βιολόγους, οικονομολόγους και στελέχη επιχειρήσεων, πληροφορικούς, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους και άλλους. Ο στόχος αυτού του βιβλίου είναι, να είναι προσιτό στην μελέτη για κάθε φοιτητή αλλά και χρήσιμο για έναν ερευνητή που κάνει χρήση προχωρημένων μεθόδων στατιστικής.

ISBN: 978-960-418-642-6
Κωδικός Ευδόξου: 59384938
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2017
Σελίδες: 624
Εκτύπωση: Ασπρόμαυρο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Συνοδευτικά Βιβλιού: ΥΛΙΚΟ WEB

ΣυνοδευτικοΥλικο_LOGO_GREY-BLUE_70px  Πηγαίος Κώδικας


SMLR_code (zip file, 25ΚB)

SMLR_datasets (zip file, 2MB)


Ο Δημήτρης Ιωαννίδης είναι Καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διατέλεσε Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δίδαξε σαν επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Κύπρου, της Ρεν (Γαλλίας), του Τομσκ (Ρωσίας), του Davis (Καλιφόρνιας) και του ENSAE (Παρίσι). Έχει μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών, σχετικά με τη Στατιστική σε έγκυρα διεθνή περιοδικά. Πολλές από τις εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή και Πανελλήνια συνέδρια.

Συγγραφέας:Αθανασιάδης Ι.

Ο Γιάννης Αθανασιάδης είναι πτυχιούχος Μαθηματικών με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην πληροφορική και υποψήφιος διδάκτορας στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα MIS  του πανεπιστημίου Μακεδονίας και υπεύθυνος εργαστηρίων πληροφορικής .