• Μυλωνάς Νικόλαος

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-069-7

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2024

ΣΕΛΙΔΕΣ: 336

Κατηγορίες: , .

ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συγγραφέας/είς: Μυλωνάς Νικόλαος

€20.90

Ποσότητα:

Το Πανεπιστημιακό Βοήθημα Διαφορικός Λογισμός Συναρτήσεων Πολλών Μεταβλητών και Διανυσματικές Συναρτήσεις στοχεύει στην υποστήριξη φοιτητών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συναφή μαθήματα και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την εμπέδωση βασικών εννοιών και την πρακτική εξάσκηση μέσα από μια πλούσια δεξαμενή λυμένων ασκήσεων.

Κάθε διδακτική ενότητα του βοηθήματος περιλαμβάνει πλήθος λυμένων ασκήσεων με αναλυτική μεθοδολογία επίλυσης, καθώς και συνοπτική θεωρία υπό τη μορφή ορισμών, προτάσεων, θεωρημάτων, παρατηρήσεων και κρίσιμων αποδείξεων.

Το παρόν πανεπιστημιακό βοήθημα συστήνεται για μαθήματα όπως:

  • Ανάλυση ΙΙ
  • Λογισμός ΙΙ
  • Μαθηματικά ΙΙ
  • Λογισμός Πολλών Μεταβλητών
  • Διαφορικός Λογισμός Συναρτήσεων Πολλών Μεταβλητών

Περιέχει: Πρόλογος - Συναρτήσεις Πολλών Μεταβλητών - Ακρότατα Συναρτήσεων - Διανυσματικές Συναρτήσεις - Πολικές, Κυλινδρικές και Σφαιρικές Συντεταγμένες

ISBN: 978-618-221-069-7
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2024
Σελίδες: 336
Εκτύπωση: Μονόχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Συγγραφέας:Μυλωνάς Νικόλαος

Ο Νίκος Μυλωνάς είναι συγγραφέας πανεπιστημιακών βιβλίων που αποτελούν κύριο διδακτικό σύγγραμμα στις σχολές του Πολυτεχνείου, των Θετικών και των Οικονομικών Επιστημών για τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Είναι Διδάκτωρ Μαθηματικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Τμήμα Μαθηματικών και από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως εκπαιδευτικός, διδάσκει Μαθηματικά για πάνω από 20 έτη.