• Stallings William

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-715-7

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 68374433

ΕΚΔΟΣΗ: 9η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2017

ΣΕΛΙΔΕΣ: 704

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μάνος Ρουμελιώτης

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορία: .

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, 9η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Stallings William

€90.00

Ποσότητα:

Περιέχει: ΜΕΡΟΣ Α: ΥΠΟΒΑΘΡΟ, Επισκόπηση υπολογιστικών Συστημάτων, Επισκόπηση Λειτουργικών Συστημάτων, ΜΕΟΣ Β: ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, Περιγραφή και Έλεγχος Διεργασίας, Νήματα, Ταυτοχρονισμός: Αμοιβαίος Αποκλεισμός και Συγχρονισμός, Ταυτοχρονισμός: αδιέξοδο και Λημοκτονία, ΜΕΡΟς Γ: ΜΝΗΜΗ, Διαχείριση Μνήμης, Ιδεατή Μνήμη, ΜΕΡΟΣ Δ: ΧΡΟΝΟΔΡΟΜΛΟΓΗΣΗ, Χρονοδρομολόγηση μονού Επεξεργαστή, Χρονοδρομολόγηση Πολυεπεξεργαστή, Πολυπύρηνου Επεξεργαστή και Πραγματικού Χρόνου, ΜΕΡΟΣ Ε: ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ, Διαχείριση Ε/Ε και Χρονοδρομολόγηση Δίσκου, Διαχείριση Αρχείων, Ενσωματωμένα Λειτουργικά Συστήματα, Ιδεατές Μηχανές, Ασφάλεια Λειτουργικών Συστημάτων, Λειτουργικά Συστήματα Νέφους και IoT, Ζητήματα Ταυτοχρονισμού, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο

ISBN: 978-960-418-715-7
Κωδικός Ευδόξου: 68374433
Έκδοση: 9η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2017
Σελίδες: 704
Επιστ. Επιμέλεια: Μάνος Ρουμελιώτης
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Συγγραφέας:Stallings William

Ο William Stallings έχει συγγράψει 18 τίτλους με πολλές επανεκδόσεις, συνολικά πάνω από 70 βιβλία πάνω σε θέματα όπως ασφάλεια υπολογιστών, δικτύωση υπολογιστών και αρχιτεκτονική υπολογιστών. Για περισσότερα από 30 έτη στο χώρο, έχει εργαστεί ως τεχνικός σύμβουλος, διευθυντής και διοικητικό στέλεχος σε διάφορες εταιρίες υψηλής τεχνολογίας. Τώρα, είναι ανεξάρτητος σύμβουλος, του οποίου πελάτες είναι κατασκευαστές υπολογιστών και δικτύων αλλά και εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού και κορυφαία κυβερνητικά ινστιτούτα έρευνας. Έχει λάβει 13 φορές το βραβείο του καλύτερου εγχειριδίου της Επιστήμης των Υπολογιστών της χρονιάς, από τον Σύλλογο ΤΑΑ (Text and Academic Authors Association).

Ο William Stallings δημιούργησε και διατηρεί την ιστοσελίδα computersciencestudent.com. Αυτή η τοποθεσία περιέχει έγγραφα και συνδέσμους για μία ποικιλία θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος τα οποία διατίθενται στους φοιτητές που σπουδάζουν την Επιστήμη των Υπολογιστών αλλά και στους επαγγελματίες.

Είναι μέλος του συμβουλίου έκδοσης του περιοδικού Cryptologia, ενός περιοδικού αφιερωμένου σε όλα τα θέματα κρυπτογραφίας. Ο Δρ. Stallings κατέχει Διδακτορικό τίτλο πάνω στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το ΜΙΤ και BS στην Ηλεκτρονική Μηχανική, από το Πανεπιστήμιο Notre Dame.