• Malvino Α., Bates D., Hoppe P.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-027-7

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 122079196

ΕΚΔΟΣΗ: 9η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2023

ΣΕΛΙΔΕΣ: 912

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιωάννης Ανδρεάδης, Δημήτριος Κλ. Παπακώστας

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ: Αρχές και Εφαρμογές, 9η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Malvino Α.” “Bates D.” “Hoppe P.

€105.89

Ποσότητα:

Η ένατη έκδοση του βιβλίου «Ηλεκτρονική, αρχές και εφαρμογές» προσφέρει μια σε βάθος και με σαφήνεια επεξηγημένη εισαγωγή στις αρχές ηλεκτρονικής των ημιαγώγιμων διατάξεων, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων εκδόσεων. Το βιβλίο είναι γραμμένο με τρόπο ευανάγνωστο και διαλεκτικό, διερευνώντας ημιαγώγιμες διατάξεις και κυκλώματα, συμπεριλαμβάνοντας πρακτικές εφαρμογές, όπου αυτές συναντώνται. Η λειτουργία κυκλωμάτων και οι τεχνικές ανίχνευσης βλαβών αποκτούν εργαστηριακή υπόσταση με τα αρχεία προσομοίωσης κυκλωμάτων Multisim που βρίσκονται στο σχετικό Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης. Η θεματολογία του βιβλίου περιλαμβάνει σύγχρονες ημιαγώγιμες διατάξεις και συστήματα όπως τα αναδυόμενα FETs ισχύος ευρέως διακένου ζώνης και μια εισαγωγή στο Βιομηχανικό Πρότυπο 4.0. Αυτά τα αρχεία βασίζονται στην αποκτηθείσα γνώση από το βιβλίο «Βασικά Ηλεκτρονικά» του Mitch Schultz.

Περιέχει: ΠΡΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΗΜΙΑΓΩΓΟΙ - ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΟΔΩΝ - ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΟΔΩΝ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΟΔΟΙ - ΔΙΠΟΛΙΚΑ TRANSISTORS - ΠΟΛΩΣΗ ΔΙΠΟΛΙΚΩΝ TRANSISTORS - ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΜΕ BJT - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ (CC) ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ (CB) - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ - TRANSISTOR ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ - JFET - MOSFET - THYRISTOR - ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ - ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ - ΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΑΣΗ - ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ - ΕΝΕΡΓΑ ΦΙΛΤΡΑ - ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ - ΤΑΛΑΝΤΩΤΕΣ - ΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ - Η 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΡΙΘΜΟ - ΓΛΩΣΣΑΡΙ - ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ISBN: 978-618-221-027-7
Κωδικός Ευδόξου: 122079196
Έκδοση: 9η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2023
Σελίδες: 912
Επιστ. Επιμέλεια: Ιωάννης Ανδρεάδης, Δημήτριος Κλ. Παπακώστας
Μεταφραστής: Δημήτριος Ι. Καρατζίδης
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Malvino Α.

O Albert P. Malvino ήταν τεχνικός ηλεκτρονικός ενώ υπηρετούσε στο αμερικανικό ναυτικό από το 1950 έως το 1954. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Santa Clara Summa Cum Laude το 1959 με πρώτο πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Για τα επόμενα πέντε έτη, δούλεψε ως ηλεκτρονικός μηχανικός στα εργαστήρια της Microwave και στη Hewlett-Packard ενώ κέρδισε το MSEE από το πανεπιστήμιο San Jose το 1964. Δίδαξε στο Κολλέγιο Foothill για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και του απονεμήθηκε η Υποτροφία του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης (National Science Foundation Fellowship) το 1968.

Αφού απέκτησε το διδακτορικό του από το τμήμα των Ηλεκτρονικών Μηχανικών του πανεπιστημίου του Stanford το 1970, ο Dr. Malvino ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως συγγραφέας. Έχει γράψει δέκα βιβλία σχετικά με ηλεκτρονική τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 20 διαφορετικές γλώσσες με πάνω από 108 εκδόσεις. Ο Dr. Malvino είναι σήμερα σύμβουλος και σχεδιάζει κυκλώματα μικροελεγκτών για την εταιρεία SPD-smart windows.

Επιπλέον, αναπτύσσει εκπαιδευτικό λογισμικό για ηλεκτρονικούς τεχνικούς και μηχανικούς. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου  της εταιρείας Research Frontiers. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας του είναι www.malvino.com.

Συγγραφέας:Bates D.

O David J. Bates είναι καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Τεχνολογιών του Western Wisconsin Technical College που βρίσκεται στο La Crosse, Wisconsin. Παράλληλα εργάζεται ως ηλεκτρονικός τεχνικός συντήρησης και τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός. Έχει πάνω από 30 χρόνια διδακτική εμπειρία.

Έχει πτυχία στην τεχνολογία βιομηχανικών ηλεκτρονικών, στη βιομηχανική εκπαίδευση και MS στην τεχνική εκπαίδευσης. Επίσης άδεια FCC GROL, A+ πιστοποίηση ως τεχνικός υλικού (hardware) υπολογιστών και Journeyman Level Certificate ως πιστοποιημένος ηλεκτρονικός τεχνικός από τη Διεθνή Κοινότητα Πιστοποιημένων Ηλεκτρονικών Τεχνικών (ISCET). Ο David J. Bates είναι σήμερα υπεύθυνος πιστοποιήσεων για την ISCET και έχει υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Παράλληλα υπηρέτησε ως εξειδικευμένος στο αντικείμενο των βασικών ηλεκτρονικών για τον Εθνικό Οργανισμό Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης.

Συγγραφέας:Hoppe P.

Ο Patrick E. Hoppe είναι εκπαιδευτής Τεχνολογίας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών πλήρους απασχόλησης και έχει την Έδρα της Μηχανικής στο Τεχνικό Κολέγιο Gateway που βρίσκεται στην Kenosha, Wisconsin. Από τότε που μπήκε στο Gateway, αναθεώρησε το πρόγραμμα Ηλεκτρονικών και ανέπτυξε το πρόγραμμα Τεχνολογίας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Ο Pat έχει κερδίσει τοπικά, κρατικά και εθνικά βραβεία διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Διδακτικής Αριστείας NISOD.

Η εκπαιδευτική προετοιμασία του Pat ξεκίνησε στο Τεχνικό Κολέγιο της Περιοχής του Milwaukee όπου απέκτησε πτυχίο A.A.S. Βιοϊατρικής Ηλεκτρονικής το 1985. Μετά την αποφοίτησή του, ξεκίνησε την καριέρα του στα ηλεκτρονικά ασχολούμενος με ιατρικά όργανα. Ο Pat συνέχισε το εκπαιδευτικό του ταξίδι στη Σχολή Μηχανικών του Milwaukee, ενώ εργαζόταν με πλήρη απασχόληση. Ο Pat αποφοίτησε με πτυχίο B.S. πτυχίο Μηχανικού Βιοϊατρικής και M.S. πτυχίο Αιμάτωσης Οργάνων. Ο Pat συνέχισε να εργάζεται στην υγειονομική περίθαλψη έως ότου δέχτηκε μια θέση διδασκαλίας στο Τεχνικό Κολέγιο Gateway το 1999.