• Κανδρής Διονύσιος, Βελώνη Αν.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-037-6

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 122085797

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2023

ΣΕΛΙΔΕΣ: 720

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συγγραφέας/είς: “Κανδρής Διονύσιος” “Βελώνη Αν.

€63.24

Ποσότητα:

Ο Αυτοματισμός και η Πληροφορική είναι δύο κλάδοι της Επιστήμης με μέγιστη συμβολή στην τεχνολογική εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Το σύγγραμμα αυτό επεξηγεί τη σύμπραξη του Αυτοματισμού και της Πληροφορικής στο σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον, αφενός μεν εξετάζοντας Επιλεγμένα Κεφάλαια Βιομηχανικής Πληροφορικής και Βιομηχανικού Αυτοματισμού, αφετέρου δε παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά δείγματα από Επιλεγμένο Βιομηχανικό Λογισμικό.

Περιέχει: Πρόλογος - Βιομηχανική Παραγωγή - Κλασσικός Βιομηχανικός Αυτοματισμός - Βιομηχανικοί Ελεγκτές - Βιομηχανικά Πληροφοριακά Συστήματα - Βιομηχανικά Δίκτυα Επικοινωνιών - Βιομηχανικά Συστήματα Κατανεμημένου Ελέγχου - Τεχνολογίες και Μεθοδολογίες Βιομηχανικής Βελτιστοποίησης - Προγραμματιζόμενοι Λογικοί Ελεγκτές (PLC) - Συστήματα Εποπτικού Ελέγχου και Απόκτησης Δεδομένων (SCADA) - Ρομποτικά Συστήματα - Industry 4.0 - Οικονομοτεχνικές Παράμετροι Παραγωγής - Βιομηχανική Σχεδίαση - Μοντελοποίηση και Προσομοίωση στη Βιομηχανία - Προγραμματισμός PLC με το Λογισμικό SIMATIC STEP 7 - Ανάπτυξη Εφαρμογών SCADA με το Λογισμικό SIMATIC WinCC - Βιομηχανική Σχεδίαση με το Λογισμικό Pro/Engineer - Βιομηχανική Σχεδίαση με το Λογισμικό Solidworks - Βιομηχανική Σχεδίαση με το Λογισμικό Autodesk Inventor - Γραφικός Προγραμματισμός με το Λογισμικό Labview – Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

ISBN: 978-618-221-037-6
Κωδικός Ευδόξου: 122085797
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2023
Σελίδες: 720
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Κανδρής Διονύσιος

Ο Διονύσης Κ. Κανδρής είναι Διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, και Διδάκτορας του ιδίου Τμήματος, στη θεματική περιοχή του Αυτομάτου Ελέγχου. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Μηχανική Συστημάτων Βιομηχανικής Παραγωγής, του Τμήματος Mechanical and Manufacturing Engineering του Πανεπιστημίου Bradford του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχοντας εργαστεί στη Βιομηχανία, ακολούθησε ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Πλέον είναι Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπου θεραπεύει αντικείμενα που άπτονται του Αυτομάτου Ελέγχου και του Βιομηχανικού Αυτοματισμού. Το ερευνητικό έργο του, που επικεντρώνεται κυρίως στον έλεγχο ασύρματα συνδεδεμένων συστημάτων, αποτυπώνεται σε διεθνείς δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις. Το συγγραφικό έργο του περιλαμβάνει και 3 βιβλία.

Συγγραφέας:Βελώνη Αν.

Η Αναστασία Ν. Βελώνη είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πληροφορική και την Επιχειρησιακή Έρευνα του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στις θεματικές περιοχές του Αυτομάτου Ελέγχου, της Επεξεργασίας Σήματος και της Βιομηχανικής Πληροφορικής. Η κ. Βελώνη έχει πολυετές εκπαιδευτικό έργο. Επίσης έχει συγγραφικό έργο το οποίο έχει αποτυπωθεί σε 11 επιστημονικά βιβλία στην Ελληνική Γλώσσα, και 4 επιστημονικά βιβλία στην Αγγλική Γλώσσα. Τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούνται ως ακαδημαϊκά συγγράμματα.