• Μοίρα Πολυξένη, Μυλωνόπουλος Δημήτριος,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-871-0

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 94645648

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2020

ΣΕΛΙΔΕΣ: 544

Κατηγορίες: , .
Κατηγορίες: ,

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ, Κοινωνιολογικές, Πολιτισμικές, Οικονομικές, Νομικές & Περιβαλλοντικές Προσεγγίσεις

Συγγραφέας/είς: “Μοίρα Πολυξένη” “Μυλωνόπουλος Δημήτριος

€47.09

Ποσότητα:
Περιέχει: Τουρισμός και ναυτιλία, το διεθνές περιβάλλον της τουριστικής ναυτιλίας, το ενωσιακό περιβάλλον της τουριστικής ναυτιλίας, το εθνικό περιβάλλον της τουριστικής ναυτιλίας, το θεσμικό πλαίσιο της τουριστικής ναυτιλίας,  πλοίο,  λιμένες, κρουαζιεροπλοιϊα, εργασιακό περιβάλλον στο κρουαζιερόπλοιο, υγεία και ασφάλεια στο κρουαζιερόπλοιο,  απειλές στην κρουαζιέρα, ειδικά θέματα κρουαζιερόπλοιων, κρουαζιερόπλοιο και πολιτισμός, προοπτικές της κρουαζιέρας, κρουαζιέρα στην Ελλάδα.

ISBN: 978-960-418-871-0
Κωδικός Ευδόξου: 94645648
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2020
Σελίδες: 544
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Συγγραφέας:Μοίρα Πολυξένη

Η Πολυξένη Μοίρα είναι Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με γνωστικό αντικείμενο την «Κοινωνιολογία του Τουρισμού». Είναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, Τμήματος Κοινωνιολογίας (1997) με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην περιφερειακή ανάπτυξη (διετείς σπουδές) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (1985, «Άριστα»). Είναι επίσης πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου (1982, «Άριστα», 10). Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της υπήρ- ξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Επίσης, ως πρωτεύσασα σε κάθε έτος σπουδών έλαβε πληθώρα βραβείων από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου (1994) και του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (1999). Υπηρέτησε ως διοικητικό στέλεχος στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (1983-2000) μετά από επιτυχή συμμετοχή σε αντίστοιχο γραπτό διαγωνισμό.

Από το έτος 2000 διδάσκει ανελλιπώς στην ανώτατη τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι συγγραφέας περισσότερων από 20 πανεπιστημιακών εγχειριδίων και πληθώρας επιστημονικών άρθρων που έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει διαρκή συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και της Κεντρικής και Ν. Αμερικής.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό, στον θαλάσσιο τουρισμό, στον πολιτισμικό-βιομηχανικό τουρισμό κ.λπ.