• Μυλωνάς Νικόλαος

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-081-9

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2024

ΣΕΛΙΔΕΣ: 304

Κατηγορίες: , .
Κατηγορίες: ,

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΙI

Συγγραφέας/είς: Μυλωνάς Νικόλαος

€18.90

Ποσότητα:

Το Πανεπιστημιακό Βοήθημα Πιθανότητες ΙI στοχεύει στην υποστήριξη φοιτητών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συναφή μαθήματα και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την εμπέδωση βασικών εννοιών και την πρακτική εξάσκηση μέσα από μια πλούσια δεξαμενή λυμένων ασκήσεων. Κάθε διδακτική ενότητα του βοηθήματος περιλαμβάνει πλήθος λυμένων ασκήσεων με αναλυτική μεθοδολογία επίλυσης, καθώς και συνοπτική θεωρία υπό τη μορφή ορισμών, προτάσεων, θεωρημάτων και παρατηρήσεων.

Το παρόν πανεπιστημιακό βοήθημα συστήνεται για μαθήματα όπως:

  • Πιθανότητες ΙΙ
  • Πιθανότητες και Στατιστική

Περιέχει: Πρόλογος - Δισδιάστατες Τυχαίες Μεταβλητές - Συναρτήσεις Τυχαίων Μεταβλητών - Πολυδιάστατες Τυχαίες Μεταβλητές - Πίνακες

ISBN: 978-618-221-081-9
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2024
Σελίδες: 304
Εκτύπωση: Μονόχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Συγγραφέας:Μυλωνάς Νικόλαος

Ο Νίκος Μυλωνάς είναι συγγραφέας πανεπιστημιακών βιβλίων που αποτελούν κύριο διδακτικό σύγγραμμα στις σχολές του Πολυτεχνείου, των Θετικών και των Οικονομικών Επιστημών για τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Είναι Διδάκτωρ Μαθηματικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Τμήμα Μαθηματικών και από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως εκπαιδευτικός, διδάσκει Μαθηματικά για πάνω από 30 έτη.