• Ulrich T. Karl, Eppinger D. Steven, Yang Maria C.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-018-5

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 122075210

ΕΚΔΟΣΗ: 7η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2023

ΣΕΛΙΔΕΣ: 408

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιωάννης Ξενάκης

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, 7η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Ulrich T. Karl” “Eppinger D. Steven” “Yang Maria C.

€47.18

Ποσότητα:

Το βιβλίο «Σχεδιασμός και ανάπτυξη προϊόντων, 7η έκδοση» αποτελεί ένα πλήρες μεθοδολογικό εργαλείο για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων. Επιχειρώντας να διατηρήσουν την ισορροπία ανάμεσα στη θεωρητική και την πρακτική προσέγγιση, οι συγγραφείς παρέχουν έναν ολοκληρωμένο οδηγό στους αναγνώστες, πλούσιο σε μεθόδους σχεδίασης και περιπτώσεις εφαρμογής που συνδυάζει τον σχεδιασμό, την παραγωγή, αλλά και τις προοπτικές του μάρκετινγκ, σε μια ενιαία προσέγγιση για την ανάπτυξη προϊόντων. Επιπλέον, στο βιβλίο διερευνώνται σύγχρονες μέθοδοι ανάπτυξης και αξιολόγησης, οι οποίες διασφαλίζουν ότι τα σχεδιασμένα προϊόντα ανταποκρίνονται τόσο στις προσδοκίες των χρηστών όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Η 7η έκδοση του βιβλίου είναι εμπλουτισμένη με ενημερωμένα παραδείγματα και δεδομένα αντλημένα από την πραγματικότητα της βιομηχανικής πρακτικής και παρουσιάζει επικαιροποιημένα στοιχεία σύγχρονων ερευνών και καινοτομιών. Τέλος, εξετάζονται ποικίλες μελέτες περίπτωσης προσδίδοντας στο βιβλίο επιπλέον ενδιαφέρον, δεδομένου ότι καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων.

Περιέχει: Εισαγωγή - Η Διαδικασία Ανάπτυξης Προϊόντων και η Οργάνωση - Αναγνώριση Ευκαιριών - Προγραμματισμός Προϊόντων - Αναγνώριση Αναγκών Πελατών - Προδιαγραφές Προϊόντων - Παραγωγή Ιδεών - Επιλογή Ιδεών - Δοκιμή Ιδεών - Αρχιτεκτονική Προϊόντων - Βιομηχανικό Σχέδιο - Σχεδιασμός για το Περιβάλλον - Σχεδιασμός για την Παραγωγή και την Εφοδιαστική Αλυσίδα - Πρωτοτυποποίηση - Εύρωστος Σχεδιασμός - Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας και Πνευματική Ιδιοκτησία - Σχεδιασμός Υπηρεσιών - Τα Οικονομικά της Ανάπτυξης Προϊόντων - Διαχείριση Έργου - Ευρετήριο

ISBN: 978-618-221-018-5
Κωδικός Ευδόξου: 122075210
Έκδοση: 7η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2023
Σελίδες: 408
Επιστ. Επιμέλεια: Ιωάννης Ξενάκης
Μεταφραστής: Άγης Μήλιος
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 29 x 21
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΣΧΗΜΑΤΑ/ΠΙΝΑΚΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Ulrich T. Karl

Καθηγητής CIBC και αναπληρωτής κοσμήτορας του Τμήματος Καινοτομίας στη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και επίσης καθηγητής Μηχανολογίας. Έλαβε τα πτυχία S.B., S.M. και Sc.D. στη Μηχανολογία από το MIT. Ο καθηγητής Ulrich έχει ηγηθεί των προσπαθειών ανάπτυξης πολλών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ιατροτεχνολογικών προϊόντων και αθλητικών ειδών, και είναι ιδρυτής πολλών εταιρειών τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα αυτού του έργου, έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 24 ευρεσιτεχνίες. Η τρέχουσα έρευνά του αφορά την τεχνολογική καινοτομία, τον σχεδιασμό προϊόντων και την επιχειρηματικότητα.

Συγγραφέας:Eppinger D. Steven

Καθηγητής LGO General Motors στη Διοικητική Επιστήμη και Καινοτομία στη Σχολή Διοίκησης Sloan του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Έλαβε πτυχία S.B., S.M. και Sc.D. στη Μηχανολογία από το MIT και διετέλεσε αναπληρωτής κοσμήτορας της Σχολής Sloan του MIT για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται στη διαχείριση πολύπλοκων διαδικασιών ανάπτυξης προϊόντων και έχει συνεργαστεί εκτενώς με τις βιομηχανίες αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών, αεροδιαστημικής, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξοπλισμού παραγωγής. Η τρέχουσα έρευνά του αποσκοπεί στη δημιουργία βελτιωμένων πρακτικών ανάπτυξης προϊόντων, μεθόδων μηχανικής συστημάτων και τεχνικών διαχείρισης έργων.

Συγγραφέας:Yang Maria C.

Καθηγήτρια Μηχανολόγων Μηχανικών και MacVicar Faculty Fellow στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Έλαβε πτυχίο από το ΜΙΤ και μεταπτυχιακό και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όλα στη Μηχανολογία. Η έρευνά της μελετά τον τρόπο με τον οποίο η διαδικασία σχεδιασμού σε πρώιμο στάδιο οδηγεί στην καινοτομία. Το έργο της εκτείνεται από τον σχεδιασμό προϊόντων έως πολύπλοκα μηχανικά συστήματα, με εφαρμογές στην αεροδιαστημική, την ενέργεια και το νερό. Είναι μέλος της ASME και έχει λάβει βραβείο NSF CAREER. Η Yang έχει διατελέσει στο παρελθόν διευθύντρια σχεδιασμού σε νεοφυή επιχείρηση της Silicon Valley και ήταν συνιδρύτρια μιας νεοφυούς επιχείρησης καταναλωτικών προϊόντων.