• Κάππος Γ.

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

QRbiblio
ISBN: 978-960-418-956-4

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 112690402

ΕΚΔΟΣΗ: 4η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2022

ΣΕΛΙΔΕΣ: 600

Κατηγορίες: , , .

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ AUTOCAD ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, 4η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Κάππος Γ.

€52.36

Ποσότητα:
Βασισμένο στην Έκδοση 2023, καλύπτοντας και τις εκδόσεις 2017 και μετά.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν επιτυχημένο οδηγό για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση των βασικότερων εργασιών του AutoCAD μέσα από απλά και κατανοητά παραδείγματα από τον χώρο του οικοδομικού σχεδίου.

Τα κύρια σημεία αυτού του βιβλίου είναι τα εξής:

 • Ξεκινά από την κενή οθόνη που βλέπει αυτός που πρωτοσχεδιάζει στον υπολογιστή, δίνει σαφείς οδηγίες για τη σωστή οργάνωση του ηλεκτρονικού σχεδίου.
 • Καθοδηγεί με απλά παραδείγματα τον χρήστη στη δισδιάστατη σχεδίαση διαφόρων όψεων.
 • Προχωρά σε μια πιο εξειδικευμένη σχεδίαση με πιο προχωρημένες τεχνικές, εξηγεί τα πρόσθετα στοιχεία του σχεδίου, όπως κείμενα, διαστάσεις και διαγραμμίσεις.
 • Αναλύει τις βασικές αρχές για την τρισδιάστατη σχεδίαση χρησιμοποιώντας το βασικό παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε για τη δισδιάστατη σχεδίαση,
 • Τελειοποιεί το τρισδιάστατο μοντέλο με ειδικές τεχνικές που εφαρμόζονται στα στερεά σώματα.
 • Λαμβάνει από το τρισδιάστατο μοντέλο κάτοψη, πρόσοψη και πλάγια αριστερή όψη, ταυτόχρονα με αξονομετρική και προοπτική άποψη του σχεδίου.
 • Παρουσιάζει το σχεδιασμένο τρισδιάστατο σώμα σαν πραγματικό, δίνοντας βήμα βήμα όλη την τεχνική για τη φωτορεαλιστική απεικόνιση των σχεδίων.
 • Τέλος, σε ένα κεφάλαιο δίνεται η ευκολία του κτιριακού σχεδιασμού με το πρόγραμμα CADware.

Περιέχει: Πρόλογος - Η Πρώτη Επαφή με το AutoCAD - Τα Πρώτα Βήματα στη Σχεδίαση - Η Οργάνωση του Σχεδίου - Βασικές Τεχνικές Σχεδίασης - Προηγμένες Τεχνικές Σχεδίασης - Κείμενα, Διαστάσεις, Διαγραμμίσεις, και Πληροφορίες - Παρουσίαση και εκτύπωση του σχεδίου - Φωτορεαλισμός και Κίνηση - Δουλεύοντας με το CADware - Η διευθέτηση του AutoCAD - Συνοδευτικό υλικό - Ευρετήριο

ISBN: 978-960-418-956-4
Κωδικός Ευδόξου: 112690402
Έκδοση: 4η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2022
Σελίδες: 600
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

QRbiblio: Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ σας καλοσωρίζουν στο πιο καινοτόμο βιβλίο τους. Το QRbiblio ανήκει στην κατηγορία των Εμπλουτισμένων Βιβλίων (Enhanced Books) και είναι ένας νέος τύπος βιβλίου στον οποίο η έντυπη έκδοση εμπλουτίζεται με πολυμεσικό περιεχόμενο (video, animation, παρουσιάσεις, αρχεία pdf, ήχος, γκαλερί εικόνων, υπερσυνδέσμους, κλπ), μέσα από τη χρήση των εικονιδίων QR.

Τρόπος χρήσης
Βήμα 1: Εγκαταστήστε στη φορητή σας συσκευή (smartphone ή tablet) μια εφαρμογή QR Reader ή
Λογισμικό Ανάγνωσης QR το οποίο παρέχεται ελεύθερα και δωρεάν.
Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή που εγκαταστήσατε και σκανάρετε το εικονίδιο QR.
Βήμα 3: Δείτε στην οθόνη σας το πολυμεσικό περιεχόμενο.

Επεξήγηση του Εικονιδίου QR

 • Οι Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη την επιλογή και τον τρόπο λειτουργίας του λογισμικού που θα εγκαταστήσει ο χρήστης προκειμένου να έχει πρόσβαση στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο του βιβλίου, καθώς επίσης και για τυχόν αλλαγή συνδέσμου ή περιεχόμενου σε υπερσυνδέσμους  ή  παραπομπές τρίτων, όπου αυτές υπάρχουν.
 • Η ταχύτητα μεταφόρτωσης διαφοροποιείται από το μέγεθος του αρχείου,  την τεχνολογία κατασκευής της φορητής συσκευής και την ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο του παροχέα.
 • Η χρήση του εμπλουτισμένου περιεχομένου γίνεται για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς αλλά προς διαδραστική διευκόλυνση του αναγνώστη.  Όπου το υλικό δεν είναι πρωτότυπο, τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς του.
Συγγραφέας:Κάππος Γ.

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολή Ικάρων, πρώην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ και τώρα ΑΣΠΑΙΤΕ, πρώην ΤΕΙ Καβάλας, κ.ά.). Έχει γράψει πολλά βιβλία για το AutoCAD και έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Η διεύθυνση του δικτυακού του τόπου είναι: www.kappos.gr