• Nickels William, McHugh James, McHugh Susan,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

Νέο
ISBN: 978-618-221-049-9

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 122077416

ΕΚΔΟΣΗ: 13η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2023

ΣΕΛΙΔΕΣ: 736

ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νικόλαος Θερίου, Ειρήνη Νικάνδρου, Ευαγγελία Σιάχου

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορία: .

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, 13η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: “Nickels William” “McHugh James” “McHugh Susan

€82.90

Ποσότητα:

Η 13η έκδοση του βιβλίου Κατανοώντας τις Επιχειρήσεις των Nickels/McHugh/McHugh, προχωρά πολύ πιο πέρα από την απλή διδασκαλία – προετοιμάζει τους/τις φοιτητές/-τριες ώστε να δημιουργήσουν πραγματικό αντίκτυπο στον κόσμο. Μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε σήμερα και στο μέλλον!

Το βιβλίο εμπεριέχει εξαιρετική εμπειρία διδασκαλίας και μάθησης για τα εισαγωγικά μαθήματα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Οι έμπειροι και διαφορετικοί συγγραφείς και η έμπειρη συντακτική ομάδα, δημιούργησαν ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων σχεδόν των πανεπιστημιακών τάξεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τρόπο διδασκαλίας ή τους μαθησιακούς στόχους. Το περιεχόμενο είναι απαράμιλλο σε βάθος, ευρύτητα, επικαιρότητα και συνάφεια και παρουσιάζεται σε εξαιρετικά ευανάγνωστη μορφή που καλύπτει όλα τα μαθησιακά στυλ. Επιπλέον, η πληθώρα τεχνολογικών λύσεων παρακινεί τους/τις φοιτητές/-τριες να συμμετέχουν, εμπλουτίζει τη γνώση, διευρύνει την κατανόηση και απλοποιεί τις διαδικασίες αξιολόγησης των διδασκόντων.

Αν είστε σαν τους περισσότερους εργαζόμενους, θα ακολουθήσετε πολλά διαφορετικά μονοπάτια σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζετε διαφορετικές θέσεις εργασίας και να παραμένετε ανανεωμένοι και ενθουσιώδεις. Το κλειδί για να προχωρήσετε στη επαγγελματική σας ζωή και να βρείτε προσωπική ικανοποίηση στην καριέρα σας είναι η προθυμία να αλλάζετε και να εξελίσσεστε. Αν εφαρμόσετε τις προτάσεις αυτού του βιβλίου, θα συμμετέχετε ενεργά σε μια μαθησιακή εμπειρία που θα σας βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το μάθημα και στη σταδιοδρομία που έχετε επιλέξει. Ίσως το πιο σημαντικό μυστικό της επιτυχίας είναι να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε και να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλα.

Περιέχει: Εισαγωγή - Πρόλογος - Αναλαμβάνοντας Κινδύνους και Δημιουργώντας Κέρδη μέσα στο Δυναμικό Επιχειρηματικό Περιβάλλον - Κατανόηση της Οικονομίας και του Πώς Αυτή Επηρεάζει τις Επιχειρήσεις - Η Επιχειρηματική Δραστηριότητα στις Παγκόσμιες Αγορές - Η Αναγκαιότητα της Ηθικής και Κοινωνικά Υπεύθυνης Συμπεριφοράς - Πώς να Δημιουργήσετε μία Επιχείρηση - Επιχειρηματικότητα και Έναρξη Μικρών Επιχειρήσεων - Διοίκηση Επιχειρήσεων: Ενδυνάμωση Εργαζομένων για την Ικανοποίηση Πελατών - Επιλέγοντας την Κατάλληλη Οργανωτική Δομή για την Αντιμετώπιση των Σύγχρονων Προκλήσεων - Διοίκηση Παραγωγής και Λειτουργιών - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: Παρακίνηση εργαζομένων για την Παραγωγή Ποιοτικών Αγαθών και Υπηρεσιών - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: Εύρεση και Διακράτηση των Καλύτερων Εργαζομένων - Μάρκετινγκ: Υποστήριξη Αγοραστών - Ανάπτυξη και Τιμολόγηση Αγαθών και Υπηρεσιών - Διανομή Προϊόντων - Αποτελεσματική Προώθηση Προϊόντων - Κατανόηση των Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών - Χρηματοοικονομική Διοίκηση - Αναζήτηση Χρηματοοικονομικών και Επενδυτικών Ευκαιριών στις Αγορές Κινητών Αξιών - Η Τεχνολογία στη Διαχείριση Πληροφοριών - Διαχείριση Κινδύνου - Επίλογος: Πώς να Βρείτε τη Θέση Εργασίας που Θέλετε - Γλωσσάρι - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

ISBN: 978-618-221-049-9
Κωδικός Ευδόξου: 122077416
Έκδοση: 13η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2023
Σελίδες: 736
Επιστ. Επιμέλεια: Νικόλαος Θερίου, Ειρήνη Νικάνδρου, Ευαγγελία Σιάχου
Μεταφραστής: Αφροδίτη Βεργίδου
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 29 x 21
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Nickels William

Ο Μπιλ Νίκελς (Bill Nickels) είναι επίτιμος καθηγητής επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Maryland, College Park. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μεταπτυχιακών και προπτυχιακών μαθημάτων στη διοίκηση επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων της εισαγωγής στις επιχειρήσεις, στο μάρκετινγκ και την προώθηση. Έχει κερδίσει το βραβείο Outstanding Teacher on Campus Award τέσσερις φορές και υπήρξε επανειλημμένα υποψήφιος για το βραβείο. Έλαβε πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Western Reserve University και διδακτορικό από το Ohio State University. Ο Μπιλ έχει γράψει ένα βιβλίο για την επικοινωνία στο μάρκετινγκ και δύο βιβλία για τις αρχές του μάρκετινγκ, καθώς και πολλά άρθρα σε επιχειρηματικά έντυπα. Έχει διδάξει πολλά σεμινάρια πάνω σε θέματα, όπως η δυναμική επικοινωνία, το μάρκετινγκ, το μη επιχειρηματικό μάρκετινγκ και η διαχείριση του άγχους και της ζωής. Ο γιος του, Τζόελ (Joel), είναι καθηγητής Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι (Φλόριντα).

Συγγραφέας:McHugh James

Ο Τζιμ ΜακΧιού (Jim McHugh) είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Lindenwood και έχει ευρεία εμπειρία στην εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Ως πρόεδρος του Τμήματος Επιχειρήσεων και Οικονομικών του St. Louis Community College-Forest Park, ο Τζιμ συντόνισε και διηύθυνε την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών για τις επιχειρήσεις. Εκτός από τη διδασκαλία πολλών ενοτήτων του μαθήματος «Εισαγωγή στις Επιχειρήσεις» κάθε εξάμηνο για σχεδόν 30 χρόνια, ο Τζιμ δίδασκε στα τμήματα μάρκετινγκ και διοίκησης, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ο Τζιμ απολαμβάνει να διεξάγει επιχειρηματικά σεμινάρια και να συμβουλεύει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Συμμετέχει ενεργά στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών και διετέλεσε επικεφαλής του προσωπικού του Δημάρχου της κομητείας του Σεντ Λούις.

Συγγραφέας:McHugh Susan

Η Σούζαν ΜακΧιού (Susan McHugh) είναι ειδικός μάθησης με εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών. Κατέχει πτυχίο MEd από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι και ολοκλήρωσε τα μαθήματά της για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στη διοίκηση της εκπαίδευσης με ειδικότητα στη θεωρία της εκπαίδευσης ενηλίκων. Ως επαγγελματική υπεύθυνη για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, έχει διευθύνει πολυάριθμα προγράμματα σπουδών και προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών. Έχει εργαστεί στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης εργαζομένων. Ενώ ο Τζιμ και η Σούζαν θεωρούν πολύτιμη τη συμμετοχή τους σε συγγραφικά έργα, το μεγαλύτερο επίτευγμά τους είναι η συνεργασία για τα τρία τους παιδιά. O Κέισι συνεχίζει τη διδακτική παράδοση της οικογένειας ως επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Η Μόλι και ο Μάικλ συνεχίζουν την οικογενειακή συγγραφική παράδοση, με τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη αρκετού συμπληρωματικού υλικού για αυτό το βιβλίο.