• Αντωνιάδης Αριστομένης

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-771-3

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 77106771

ΕΚΔΟΣΗ: 3η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΣΕΛΙΔΕΣ: 664

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, 3η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Αντωνιάδης Αριστομένης

€82.36

Ποσότητα:

Περιέχει:  Μηχανολογική σχεδίαση, Γενικοί κανονισμοί, Όψεις στο μηχανολογικό σχέδιο,  Διαστασιολόγηση, Τομές, Σπειρώματα, Οδοντώσεις, Οδηγητικές καμπύλες, Στοιχεία Μηχανών, Συγκολλήσεις,  Κατεργασίες, Ανοχές, Αλληλοτομίες και Αναπτύγματα, Τρισδιάστατη σχεδίαση, Εισαγωγή στο CAD, Τυπολόγιο, Χρήσιμοι Πίνακες.


Εφαρμογή agmAR

Η τρίτη έκδοση του παρόντος βιβλίου σηματοδοτεί και την αλλαγή στον τρόπο παρουσίασης και μετάδοσης της πληροφορίας στους φοιτητές. Το βιβλίο πια δεν μπορεί να είναι ένα απλό εγχειρίδιο με καταγεγραμμένες πληροφορίες. Έτσι, το βιβλίο συνοδεύεται από εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω της οποίας μεταμορφώνεται πλέον σε εργαλείο με τη βοήθεια του οποίου δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να εκτελέσει λειτουργίες, διαχειριζόμενος τα περισσότερα εμφανιζόμενα στερεά αντικείμενα που παρουσιάζονται. Για περισσότερα, δείτε την καρτέλα "Συνοδευτικό Υλικό".

 

ISBN: 978-960-418-771-3
Κωδικός Ευδόξου:77106771
Έκδοση:3η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2018
Σελίδες: 664
Εκτύπωση:Τετράχρωμο
Διαστάσεις:21 x 29
Εξώφυλλο:Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Συνοδευτικά Βιβλιού:ΥΛΙΚΟ WEB

Εφαρμογή agmAR

Η εφαρμογή εγκαθίσταται μέσω του Play Store (συσκευές που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα Android) μετά από σχετική αναζήτηση. Εναλλακτικά η εφαρμογή μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα www.antoniadis.gr. Σύντομα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα iOS.

Λεπτομέρειες για την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής, θα βρείτε στο βιβλίο και εδώ.

Ο Αριστομένης Αντωνιάδης είναι Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός  και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Εργάστηκε επί μακρόν ως μέλος Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα ΤΕΙ Σερρών και Κρήτης ενώ έχει παράλληλα υπηρετήσει ως Διδάσκων στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Είναι συγγραφέας 7 βιβλίων που διανέμονται σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΤΕΕ και πολλών ερευνητικών εργασιών και ανακοινώσεων σε επιστημονικά περιοδικά και Διεθνή Συνέδρια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη Βελτιστοποίηση Τεχνολογιών Παραγωγής και την Αντίστροφη Μηχανική.