• Αντωνιάδης Αριστομένης

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-771-3

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 77106771

ΕΚΔΟΣΗ: 3η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018

ΣΕΛΙΔΕΣ: 664

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορία: .
Κατηγορία:

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, 3η Έκδοση

Συγγραφέας/είς: Αντωνιάδης Αριστομένης

Κυκλοφορεί η 4η Έκδοση

Περιέχει:  Μηχανολογική σχεδίαση, Γενικοί κανονισμοί, Όψεις στο μηχανολογικό σχέδιο,  Διαστασιολόγηση, Τομές, Σπειρώματα, Οδοντώσεις, Οδηγητικές καμπύλες, Στοιχεία Μηχανών, Συγκολλήσεις,  Κατεργασίες, Ανοχές, Αλληλοτομίες και Αναπτύγματα, Τρισδιάστατη σχεδίαση, Εισαγωγή στο CAD, Τυπολόγιο, Χρήσιμοι Πίνακες.


Εφαρμογή agmAR

Η τρίτη έκδοση του παρόντος βιβλίου σηματοδοτεί και την αλλαγή στον τρόπο παρουσίασης και μετάδοσης της πληροφορίας στους φοιτητές. Το βιβλίο πια δεν μπορεί να είναι ένα απλό εγχειρίδιο με καταγεγραμμένες πληροφορίες. Έτσι, το βιβλίο συνοδεύεται από εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο ή tablet μέσω της οποίας μεταμορφώνεται πλέον σε εργαλείο με τη βοήθεια του οποίου δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να εκτελέσει λειτουργίες, διαχειριζόμενος τα περισσότερα εμφανιζόμενα στερεά αντικείμενα που παρουσιάζονται. Για περισσότερα, δείτε την καρτέλα "Συνοδευτικό Υλικό".

   

ISBN: 978-960-418-771-3
Κωδικός Ευδόξου: 77106771
Έκδοση: 3η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2018
Σελίδες: 664
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Συνοδευτικά Βιβλιού: ΥΛΙΚΟ WEB
Για Διδάσκοντα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).

Εφαρμογή agmAR

Η εφαρμογή εγκαθίσταται μέσω του Play Store (συσκευές που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα Android) μετά από σχετική αναζήτηση. Εναλλακτικά η εφαρμογή μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα www.antoniadis.gr. Σύντομα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές που υποστηρίζονται από το λειτουργικό σύστημα iOS.

Λεπτομέρειες για την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής, θα βρείτε στο βιβλίο και εδώ.

Υποστηρικτικό υλικό των βιβλίων του Καθηγητή κ. Αντωνιάδη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συγγραφέα http://www.antoniadis.gr/

Ο Αριστομένης Αντωνιάδης είναι Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός  και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Εργάστηκε επί μακρόν ως μέλος Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα ΤΕΙ Σερρών και Κρήτης ενώ έχει παράλληλα υπηρετήσει ως Διδάσκων στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Είναι συγγραφέας 7 βιβλίων που διανέμονται σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΤΕΕ και πολλών ερευνητικών εργασιών και ανακοινώσεων σε επιστημονικά περιοδικά και Διεθνή Συνέδρια. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη Βελτιστοποίηση Τεχνολογιών Παραγωγής και την Αντίστροφη Μηχανική.