• Κυρανάς Ευστράτιος

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-662-4

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 59396175

ΕΚΔΟΣΗ: 2η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019

ΣΕΛΙΔΕΣ: 408

Κατηγορία: .

ΤΡΟΦΙΜΑ

Συγγραφέας/είς: Κυρανάς Ευστράτιος

€34.75

Ποσότητα:

Περιέχει: Σύσταση Τροφίμων, Προέλευση & Ομάδες Τροφίμων, Ασφάλεια Τροφίμων - Μόλυνση Ρύπανση και Αλλοιώσεις, Συντήρηση των Τροφίμων Μέθοδοι Επεξεργασίας, Ποιότητα & Ποιοτικός έλεγχος των Τροφίμων, Συσκευασία των τροφίμων, Ευρετήριο.

ISBN: 978-960-418-662-4
Κωδικός Ευδόξου: 59396175
Έκδοση: 2η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2019
Σελίδες: 408
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ

Ο Ευστράτιος Κυρανάς είναι Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Είναι Χημικός -Τεχνολόγος Τροφίμων, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη συσκευών και μεθόδων ανάλυσης τροφίμων και βιολογικών υγρών.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην παρασκευή και τον ποιοτικό έλεγχο νέων προϊόντων διατροφής, καθώς και στη μελέτη των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής πρόσληψης ομάδων του πληθυσμού. Ασχολείται με τη δημιουργία βάσεων δεδομένων, με πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων εφήβων, καθώς και της σχέσης των καταναλωτών με τα πρόσθετα των τροφίμων, τα συμπληρώματα διατροφής και τη διατροφική ετικέτα. Είναι Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου “Διερεύνηση, Ανάλυση και Αξιολόγηση Τροφίμων και Διατροφικών Συνηθειών“.

Έχει διατελέσει μέλος εθνικών και ευρωπαϊκών επιστημονικών επιτροπών (του IDF -“Main Components in Milk”, της EFSA -“European Food Consumption Database”, του ΕΦΕΤ -“Διατροφή”), Ερευνητής και Επιστημονικά υπεύθυνος ερευνητικών προγραμμάτων. Είναι συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων, δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά, καθώς και ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Στο Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, Διευθυντής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, Διευθυντής του Τομέα Τροφίμων-Διατροφής, Διευθυντής ερευνητικών εργαστηρίων, Αν. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Υπεύθυνος του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά EMAS.