• Στειακάκης Εμ., Κωφίδης Ν.,

Ξεφύλλισμα

Περιεχόμενα

ISBN: 978-960-418-608-2

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 59382666

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2016

ΣΕΛΙΔΕΣ: 760

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορία: .

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Συγγραφέας/είς: “Στειακάκης Εμ.” “Κωφίδης Ν.

€67.00

Ποσότητα:

Περιέχει: Ιστορικά στοιχεία, Παραγωγικότητα, Διοίκηση ολικής ποιότητας, Οι προσεγγίσεις των μεγάλων θεωρητικών, Στατιστικός ποιοτικό έλεγχος, Μέθοδοι πρόβλεψης, Σχεδίαση προϊόντων και υπηρεσιών, Σχεδιασμός παραγωγής, Προγραμματισμός δυναμικότητας, Επιλογή θέσης της επιχείρησης και χωροθέτηση των διεργασιών, Χωροθέτηση διεργασιών στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, Διαχείριση αποθεμάτων, Το σύστημα JUST IN TIME, Σχεδιασμός και μέτρηση της εργασίας, Ουρές αναμονής, Διοίκηση έργων, Σύγχρονες τεχνολογίες στην παραγωγή, Συμπληρωματικές έννοιες και τεχνικές.

ISBN: 978-960-418-608-2
Κωδικός Ευδόξου: 59382666
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2016
Σελίδες: 760
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 17 x 24
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Στειακάκης Εμ.

Ο Δρ. Εμμανουήλ Στειακάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου Master of Science από το Cranfield University της Μ. Βρετανίας και επίσης κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα στο οποίο ασκεί σήμερα τα καθήκοντά του.

Συγγραφέας:Κωφίδης Ν.

Ο Νίκος Κωφίδης σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου και δίδαξε, επί επταετία, τα μαθήματα «Διοίκηση Παραγωγής» και «Ολοκληρωμένα Συστήματα Παραγωγής».