• Μυλωνάς Νικόλαος, Σαραφόπουλος Γ.,

ISBN: 978-960-418-564-1

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΥΔΟΞΟΥ: 50655961

ΕΚΔΟΣΗ: 1η Έκδοση

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2016

ΣΕΛΙΔΕΣ: 1008

ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Κατηγορίες: , .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Συγγραφέας/είς: “Μυλωνάς Νικόλαος” “Σαραφόπουλος Γ.

€106.46

Ποσότητα:

Περιέχει: Συναρτήσεις, όρια και γραμμές στο επίπεδο, Συναρτήσεις και μοντέλα  στα οικονομικά, Παράγωγοι, Εφαρμογές παραγώγων, βελτιστοποίηση, Οριακά μεγέθη, ρυθμός μεγέθυνσης και ελαστικότητα, Ολοκληρώματα και εφαρμογές τους στα οικονομικά, Ακολουθίες, σειρές, δυναμοσειρές, αναπτύγματα Taylor,  Τόκοι, μελλοντική και παρούσα αξία, δάνεια, χρηματαγορές, Πίνακες και γραμμικά συστήματα εξισώσεων, Διανύσματα, συντεταγμένες, γραμμές, επιφάνειες, Ιδιοτιμές, ιδιοσυναρτήσεις και διαγωνιοποίηση πινάκων, Εφαρμογές γραμμικής άλγεβρας στα οικονομικά, Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών, Βελτιστοποίηση συναρτήσεων πολλών μεταβλητών, Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών στα οικονομικά, Συγκριτική στατική ανάλυση, Διπλά ολοκληρώματα, Διαφορικές εξισώσεις α’ τάξης, διαφορικές εξισώσεις δεύτερης και ανώτερης τάξης, Γραμμικά συστήματα διαφορικών εξισώσεων, Εξισώσεις διαφορών και συστήματα εξισώσεων διαφορών, Δυναμική ανάλυση στην οικονομική θεωρία, Λογική και σύνολα, Πιθανότητες, Διακριτές τυχαίες μεταβλητές, Συνεχείς τυχαίες μεταβλητές, Μαρκοβιανές διαδικασίες, Γραμμικός προγραμματισμός, Εισαγωγή στο Matlab

ISBN: 978-960-418-564-1
Κωδικός Ευδόξου: 50655961
Έκδοση: 1η Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2016
Σελίδες: 1008
Εκτύπωση: Τετράχρωμο
Διαστάσεις: 21 x 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Εκδότης: Εκδόσεις ΤΖΙΟΛΑ
Για Διδάσκοντα: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Υποστηρικτικό Υλικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 213912 / 247887 ή στείλτε μας email στο info@tziola.gr, για να σας αποστείλουμε το υποστηρικτικό υλικό του βιβλίου (μόνο για καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης που έχουν υιοθετήσει το σύγγραμμα στη διδασκαλία τους μέσω του συστήματος του Ευδόξου).
Συγγραφέας:Μυλωνάς Νικόλαος

Ο Νίκος Μυλωνάς είναι συγγραφέας πανεπιστημιακών βιβλίων που αποτελούν κύριο διδακτικό σύγγραμμα στις σχολές του Πολυτεχνείου, των Θετικών και των Οικονομικών Επιστημών για τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Είναι Διδάκτωρ Μαθηματικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Τμήμα Μαθηματικών και από το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως εκπαιδευτικός, διδάσκει Μαθηματικά για πάνω από 30 έτη.

Συγγραφέας:Σαραφόπουλος Γ.

Ο Γιώργος Σαραφόπουλος είναι Καθηγητής Μαθηματικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά (D.E.A.) από το Ινστιτούτο Fourier του Πανεπιστημίου της Grenoble (Γαλλία) και Διδακτορικό στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Claude Bernard της Lyon (Γαλλία). Διετέλεσε Καθηγητής στην Ακαδημία της Λυών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Louis Pasteur του Στρασβούργου. Συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα Ανάλυσης και Γεωμετρίας του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας και εργάστηκε σε διεθνή ερευνητικά κέντρα. Η ερευνητική του δραστηριότητα αφορά θέματα Γεωμετρικής Ανάλυσης, Δυναμικών Συστημάτων και Θεωρίας Παιγνίων.  Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών δημοσιευμένων σε έγκυρα διεθνή και  ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων. Έχει θητεύσει ως μέλος επιστημονικών επιτροπών, οργανωτής διεθνών συνεδρίων και είναι κριτής σε  διεθνή επιστημονικά περιοδικά.